Copyright CODA Projects LLC

U-CUBE was inspired by the practice's work with historic buildings in the UK. Visitor facilities such as a shop or information center were difficult to locate within the buildings themselves, and there was clearly demand for a portable structure that could be sited outdoors and adapted to suit the historic context.

The first proposal led to expressions of interest from the Royal Parks Agency (as a retail facility within London parks) and from the UK Houses of Parliament (for location within Westminster Hall). Client feedback confirmed that the appeal of the design was its small size, flexible layout, customizable exterior and portability.

 

 

 

 

 

 

 

 

U-CUBE 1 (UK) |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TreasuryTreasuryWest viewTreasury case